Vanaf 1 oktober 2022 heeft de winkel een nieuwe naam: Oase. Wij willen als boekwinkel het licht van Christus liefde uitstralen en een rustpunt bieden in het centrum van de stad.

Een stukje geschiedenis over de evangelische boekwinkel in Harderwijk:

Sinds de jaren 60 worden in Harderwijk christelijke boeken verkocht. Eerst op de markt en later vanuit een winkeltje op de zaterdagen. Begin jaren 70 werd een winkel gehuurd aan de Smeepoortstraat. Het huurpand bleek na verloop van tijd te klein. Toen een winkelpand aan de Hoogstraat vrij kwam, werd dit gekocht. Tot in 2002 de winkel aan de Smeepoortstraat gekocht kon worden, een groter pand en gunstiger gelegen. Deze groei en vooruitgang werd allemaal mogelijk gemaakt door Christengemeente Sefanja met als doel het brengen van het Evangelie.
Door een achteruitgang in omzet, onder andere door internetverkoop vanaf ongeveer 2012, was het belangrijk om met plannen te komen om de winkel open te kunnen houden. Verschillende ideeën en suggesties zijn geprobeerd om Sjemen weer te laten groeien. Uiteindelijk heeft Sefanja besloten om niet verder te gaan in de huidige vorm. Een nieuwe stichting is per 1 april 2022 opgericht onder de naam: Christelijke boek- en cadeauwinkel Harderwijk. Deze stichting gaat de winkel verder vernieuwen door een nieuw, eigentijds assortiment aan te bieden en op termijn ook de winkel te moderniseren.